Aspecte legal de política de privacitat i condicions d'ús

El propietario de esta web es Som Base

La confidencialitat de les seves dades personals és un aspecte fonamental per a nosaltres. Aquesta política està dirigida a explicar com i per a què propòsits utilitzem la informació recopilada sobre vostè a través de la pàgina web. Es prega que llegeixi atentament aquest document de Política de Privadesa. En fer ús de la web i dels serveis que en ella s’ofereixen, accepta quedar vinculat per les condicions de la present Política de Privacitat pel que fa a la informació recopilada sobre tu a través del web.

En cas de dubte o pregunta en relació a la present política, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a info@sombase.cat .

 

ÚS DE LA INFORMACIÓ

La informació que vostè facilita serà estrictament utilitzada per als següents propòsits segons correspongui: Processar la seva sol·licitud; enviar el nostre butlletí de notícies o altres informacions sobre les nostres activitats, productes i serveis; Verificar la seva identitat; Dur a terme una anàlisi de màrqueting i millores generals per a la nostra web.

 

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

La informació rebuda a través de la present pàgina Web serà tractada amb la màxima reserva i confidencialitat d’acord amb la normativa vigent.

En compliment amb el que disposa la vigent normativa de protecció de dades de caràcter personal SOM BASE informa a l’usuari que les dades personals que pugui facilitar a través d’aquesta pàgina web són incorporades en fitxers titularitat de SOM BASE amb les finalitats indicades.

SOM BASE podrà utilitzar les dades identificatives i de contacte dels usuaris per mantenir-los informats sobre les activitats, productes i serveis de l’empresa.

 

DRETS D’ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ I OPOSICIÓ

SOM BASE, entitat destinatària i posseïdora de les dades, es compromet a respectar i facilitar l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que legalment corresponguin. Per exercitar aquests drets, i per a qualsevol aclariment, el titular de les dades pot dirigir-se mitjançant comunicació escrita a SOM BASE, Ref. Protecció de dades, Pl Gal·la Placídia 11, 2-2., 08006 Barcelona oa l’adreça de correu electrònic info@sombase.cat .

 

SEGURETAT EN EL TRACTAMENT, PROCÉS INFORMÀTIC I CUSTÒDIA DE DADES

SOM BASE declara i garanteix que ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades facilitades pels usuaris, sense perjudici d’informar que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

 

ENLLAÇOS AMB PÀGINES WEB ALIENES

No ens fem responsables de les polítiques de privacitat o pràctiques de pàgines web alienes fins i tot quan l’enllaç hagi estat proporcionat per la nostra pròpia pàgina. Recomanem vehementment que es llegeixi amb atenció la política de cada pàgina web per la qual navega i es posi en contacte amb el propietari o responsable en cas de dubte o pregunta.

Així mateix, si obté l’enllaç a la nostra pàgina web a través d’una pàgina aliena, no ens fem responsables de la política de privacitat o pràctiques d’aquesta pàgina. Recomanem que es llegeixi amb atenció la política d’aquesta pàgina i que es posi en contacte amb el propietari o responsable en cas de dubte o pregunta.

 

CONTACTA’NS

Si desitja contactar amb nosaltres per a possibles suggeriments o comentaris sobre la nostra política de privacitat o les seves dades personals, pot enviar-nos un correu electrònic a: